۱۳۸۹ شهریور ۱۷, چهارشنبه

برگزاری شکوهمند سالروز بنیاد مکتب پان ایرانیست


جشن روز بنیاد (شست و سومین سالگرد بنیاد مکتب پان ایرانیست) پانزدهم شهریور ماه با حضور مسؤولان حزبی، پیشکسوتان، اندامان، هواداران و مهین پرستان در محل دفتر مرکزی حزب پان ایرانیست – پایگاه سیاوش – برگزار گردید.

سرور مهندس کیوان زارع، از اعضای سازمان جوانان و از دیرکوشان حزب، که اجرای مراسم را بر عهده داشتند از باشندگان خواستند تا چون همیشه با سر دادن بانگ هماهنگ و دستجمعی سرود « ای ایران» رسمیت نشست را موجب گردند و در ادامه با شادباش این روز فرخنده به بنیانگذار نهضت سرور پندار، آموزگار شهید دکتر عاملی، شهیدان راه ایران، رهروان راستین پان ایرانیسم، اندامان حزبی، هواداران، میهمانان و همه ملت بزرگ ایران و اعلام وفاداری باشندگان نسبت به رهبر فنا در آرمان نهضت، سرور محسن پزشک پور مراسم را دنبال کردند.



به سنت حزبی، مراسم با صلای نیایش « سرآغاز» شروع شد که توسط بانو دکتر باستانی _ نماینده سازمان زنان حزب پان ایرانیست - سر داده شد و باشندگان به احترام ایستادند.


سپس سرور بانو صفارپور دبرکل شایسته حزب پان ایرانیست به باشندگان، به ویژه سرورانی که از شهرستانها تشریف آورده بودند خوشامد گفتند و با بیان سخنانی، شمه ای از احساسات پاک میهن پرستانه شان را نسبت به نهضت، حزب و ایران عنوان کردند و حضور سرور پورهاشمی – از یاران دبستان سرور پندار- را بسیار گرامی داشتند و برق موی سپید ایشان را مایه روشن شدن بارقه امید در دل جوانان دانستند.



ایشان با بیان اینکه پان ایرانیسم آن آرزوی مقدسی است که بر قلوب همه ایرانیان حکومت می کند، در روز بنیاد بار دیگر در پیشگاه خداوند و در برابر یاران حزبی سوگند یاد کردند که با یاری شورایعالی رهبری و پیشکسوتان، تا پایان عمر از تلاش در راه اهداف پان ایرانیسم از پای ننشینند و به آرمانها وفادار باشند.



در ادامه ایشان توضیح کوتاهی از اقدامات انجام شده در مدت مسؤولیت شان ارایه دادند و تأکید کردند که تلاشهایی که صورت گرفته علیرقم همه فشارهایی بوده است که شخص دبیرکل، شورایعالی رهبری و به ویژه جوانان وفادار حزبی متحمل گردیده اند



دبیرکل شایسته حزب پان ایرانیست ادامه دادند: « در این دو سال تلاش شد مسایلی که باعث عدم پویایی حزب می شد و ناشی از عدم رعایت مقررات و سلسله مراتب حزبی بود برطرف گردد.» و فهرست وار به برخی کارهای انجام شده اشاره کردند؛ از جمله:



- ایجاد کلاسهای آرمان شناسی


- تشکیل نیروها


- تشکیل اتاق فکر با حضور پیشکسوتان


- انتشار و توزیع به هنگام نشریه حاکمیت ملت، ارگان رسمی حزب با وجود موانع فراوان از جمله مشکلات مالی


- تشکیل کمیته پژوهش حزب پان ایرانیست با مسؤولیت سرور دکتر زنگنه


- بازگشت دوباره به آثار ارزشمند نخبگان حزبی و انتشار آنها


- فعالیت سازمان جوانان و سازمان زنان حزب پان ایرانیست


- برپایی دو تارنما (حاکمیت ملت و سازمان جوانان حزب) زیر نظر شورایعالی رهبری

سپس سرور دکتر بادکوبه، چکامه سرای میهن پرست چون همیشه با سورده های خود، شعله های آتش میهن پرستی باشندگان را برافروخته تر کردند و اینگونه آغازیدند که:

پاینده ایران واژه جاوید مهر است

دلواژه جانهای آگاه

شیرین ترین شعر زمانه

چون تابش نور اهورا جاودانه

شعری که از جان آمده، بر جان نشیند

شعری که رنگ کهنگی هرگز نگیرد

پاینده ایران
یعنی ندای جان، سرود عشق
یعنی تو را من می شناسم هموطن هم خون
یعنی که ما فرزند یک خاکیم
یعنی که ما پیوند یک خونیم ....
متن کامل سروده شورانگیز ایشان به زودی روی تارنگار جای می گیرد


سرور مهندس زارع، مجری برنامه با یادی از سروران در بند، سرور حسین شهریاری عضو شورایعالی رهبری و سرور ابوالفضل عابدینی کوشنده جوان حزب و آروزی رهایی هرچه زودتر، از سخنگوی فرهیخته حزب، سرور منوچهر یزدی دعوت به سخنرانی کردند.



سرور یزدی به سنت حزبی سخنانشان را با « پاینده ایران» و « به نام خداوند جان و خرد» آغاز کردند و توضیح دادند که سخن را به نام خدایی آغاز می کنیم که چراغ روشن خرد را در جان نهاده است.



سخنگوی حزب پان ایرانیست عنوان کردند که تکیه گاه یک سیاستمدار پان ایرانیست بر ملت ایران است و برای ملت ایران تعریفی دارد که در مجامع سیاسی دیگر نمی گنجد. تعریف ملت از سوی سیاست بازان دزدیده شده و موهوماتی چون ملت کرد، ملت شیعه، ملت مسلمان و ... مطرح گردیده است.




از آنجا که هیچ فوم، مذهب و فرقه ای نمی تواند بار بزرگ فرهنگ ملی را به دوش بکشد، از آغاز حاکمیت فرقه ای در ایران، شعار حزب پان ایرانیست این بوده است که « دین آری، حاکمیت دینی نه» چرا که چنین رویه هایی مایه پاره پاره شدن هویت ملی می شود.
ترازوی سنجش حزب پان ایرانیست، منافع و مصالح ملت ایران در راستای بقا و دوام فرهنگ ایران است؛ چرا که حکومتها می آیند و می روند و اگر راز و رمز تداوم ملت ایران را درنیابند، مانند قاجار پس از 150 سال با بدنامی در گورستان تاریخ دفن خواهند شد
سرور منوچهر یزدی، عضو شورایعالی رهبری حزب به تقابل بازی های سیاسی بین المللی با ناسیونالیسم ایران به ویژه از سده 18 به بعد اشاره کردند و از جمله نمونه های این تقابل را تبعید پادشاه ایران به جزیره موریس در پی جنگ جهانی دوم برشمردند.
سخنگوی حزب پان ایرانیست توضیح دادند که بحران خاورمیانه ریشه در رویدادهایی دارد که از سال 1975 تا 1980 در بنگلادش، ایران، عربستان، پاکستان، افغانستان، عراق، سوریه و مصر رخ داد و سرمایه داری بین المللی کوشید تا یم جریان اسلامی را در سراسر خاورمیانه شکل دهد و اینگونه فرزندان شوم سرمایه داری با ایدئولوژی مذهبی به جان هم افتند.
در چنین فضایی حزب پان ایرانیست داعیه سازندگی (عدالت سیاسی، عدالت اجتماعی، عدالت اقتصادی) دارد و درس نخست مکتب ما روشنگری است.

سپس سرور دوشیزه آرمیتا طبیب با سروده ای میهنی به مانند دیگر مناسبت های حزبی، جشن روز بنیاد را با احساسات میهن پرستانه آراستند که سروده کامل ایشان نیز به زودی بروی تارنما قرار خواهد گرفت و پیشکش میهن پرستان خواهد شد.

سپس سرور ابوالقاسم پورهاشمی، تنها بازمانده از میان همراهان سرور پندار با حضور در جایگاه سخرانی، عیار اعتبار این مراسم را کامل کردند و با این حس شاعرانه که :



یک بار دگر در بر این خانه نشستم

تا غم رود از دل بر میخانه نشستم



از حضور در دفتر مرکزی حزب پان ایرانیست - پایگاه سیاوش – ابراز شادمانی کردند و از بیماری و نبود سرور پندار در این جشن ابراز اندوه.


سرور پورهاشمی که با حضور خود شور فراوانی در میان باشندگان، به ویژه جوانان ایجاد کرده بودند از چگونگی آشنایی با سرور پزشک پور و سرور عاملی در دبستان و گفتگوهای میهنی در زنگهای تفریح و پیمان سه نفره ای که با خون خویش امضا کرده بودند سخن گفتند.
ایشان ضمن آروزی بهبودی برای سرور پندار سرور بانو صفارپور را کوشنده ای دریادل دانستند که در هر توفانی توفان سوار هستند و از جوانان خواستند که ایشان را تنها نگذارند تا این بار سنگین را به منزل رسانند.

مراسم با سروده ای از سرور نجف ابادی از پیشکسوتان حزب ادامه داده شد؛ سروده ای که چگونگی شکل گیری نهضت پان ایرانیسم را با ذوق شاعرانه ای بازگو می کرد.



در ادامه برنامه سرور مهندس زارع ضمن ابلاغ سپاس همه سروران پان ایرانیست از سرور ضامنی و همسر بزرگوارشان بخاطر نگهداری و مراقبت از سرور پندار، ایشان را به جایگاه دعوت کردند.



سرور ضامنی اعلام کردند که مسؤولیت نگهداری از سرور پندار را نه به عنوان برادر همسر خویش، که به عنوان رهبر خود بر عهده گرفته اند و اعلام کردند که در مدت 32 ماه نگهداری از ایشان، از گفته های سرور پزشک پور یادداشت برداری می کنند و همچنین در واکنش به برخی پیمان شکنی های سرور پزشک پور مطالبی را عنوان کرده اند که در زمان مناسب مطرح خواهد شد.






سرور ضامنی سپس گزیده ای از یادداشت های خود از سخنان سرور پندار در مدت بیماری را به باشندگان پیشکش کردند:
شاهنشاهی یک آیین فرامرزی برای ایرانیان و جهان بشریت است.
ملامصطفی بارزانی رهبر کردهای عراق یک ایران پرست واقعی بود، در نتیجه همیشه حزب پان ایرانیست را حزب برادر می خواند. برای برپایی شاهنشاهی ایران در منطقه او زیاده خواه نبود، زیرا زیاده خواه خونریز است.
متأسفم که باید بگویم فعلاً شب یلدای تاریخ ایران است.
تتمه جانی هم که داشته باشم برای مبارزه با استعمار است.
خانواده ها نباید ظلم کنند؛ خانواده ها نباید جوانان را از صحنه مبارزه خارج کنند.
تازیان همیشه دشمن فرهنگ آریایی ایران بوده اند. تازیان جز چند امیرک چیزی نیستند.
پان ایرانیسم ایران را تبدیل به آتشفشان خواهد کرد، اماده باشید.
برپاکننده دژ خون سیاوش بانو صفارپور است.
اولین کسی که کمربند انتحاری را ببندد منم؛ امیدوارم انقلاب آینده از مساجد بشود.
خوبم، ولی دلم برای دریای مازندران و خلیج فارس خون است.
بجای همه با هم وحدت کلمه، بگوییم همه با هم در راه میهن

سخنران بعدی مراسم سرور بیژن جانفشان، مسؤول سازمان جوانان حزب بودند که در سخنانشان از فشار فزاینده بر فعالان سیاسی به ویژه جوانان کوشنده حزبی گفتند که حتی منجر به تعلیق و یا حتی تعطیل شدن فعالیت برخی گروههای سیاسی گردید و در این میان سازمان جوانان حزب پان ایرانیست سه راه پیش رو داشت:
در کوران حوادث خود را به ناکجا بسپارد، خانه نشین شود و یا به کوشندگی در راه آرمان بپردازد و از این میان سازمان جوانان راه سوم را در پیش گرفت، چرا که شجاعت آین ماست.





مسؤول سازمان جوانان حزب از جفاهای فراوانی که به سازمان رفت سخن گفتند و مناسب ترین پاسخ برای این جفاها را سکوت و فعالیت دانستند چراکه :
بزرگی سراسر به گفتار نیست
دو سد گفته چون نیم کردار نیست
سرور جانفشان با امید به پیروزی قطعی حزب سخنان خود را به پایان بردند ایشان فرمودند:
تا کنون پیروزی ما بوده ایم،پیروزی ما پیروزی روز بر شب استفپیروزی آرمان بر آراء است، پیروزی حق علیه باطل است، پیروزی اراده بر تذبذب است، پیروزی نور بر ظلمت است ، پیروزی تمرکز بر تفرقه است،پیروزی فرمانبری بر تمرد است،پیروزی ما پیروزی حزب پان ایرانیست بر یک جهان توهین و تهمت و توطئه است . بر شما راست قامتان تاریخ بر شما شهسواران کارزار ایران پرستی این پیروزی خجسته باد.

سپس سرور مهندس کیوان زارع پیامهای شادباش سروران دیگر شهرها و کشورها را ابلاغ کردند:
از یاسوج: سرور بهمنیاری.
از خرم آباد: سروران ضرغامی و زمانی.
از مشهد: سرور مهندس آریان فرید، مسؤول سازمان شیر و خورشید ایران.
از قزوین: سرور جوان روزگار و سروران حسینی.
از اهواز: سرور دکتر باستانی
از ساری: سرور فخرالدین سورتیچی به همراه فرزندشان پندارکه از سوی دبیرکل حزب سرور بانو صفارپور نیز لوح سپاسی به نشانه قدردانی از کوشندگی های ایشان تنظیم شد.
از آمریکا: سروران طلایی، آرش ساناز و فرنوش صفارپور، حمیدی، مرید، محمدعلی صفارزاده.
از هلند: سرور خرسند.
همچنین از حضور سروران رحیمی عضو شورایعالی رهبری و مسؤول پایگاه ارس در ارومیه، آصف مسؤول تشکیلات خوزستان، امیری مسؤول تشکیلات شیراز، پشتکوهی مسؤول تشکیلات شاهین شهر و رازی مسؤول شورای داوران حزب سپاسگذاری کردند.
سخنران بعدی جشن روز بنیاد سرور مهندس شهرام یزدی بودند که سخنانشان بازتاب قابل توجهی به ویژه در میان جوانان داشت.




ایشان با اشاره به کم شدن فاصله میان نسلها و در پی آن گسترش خواسته های نسلها به دلیل کیفیت اطلاعات شان بر لزوم ارتباط میان نسلها تأکید کردند تا از پتانسل های حزب پان ایرانیست که آرمان، اندیشه، پیشینه، کوشندگی ها و ... را در بر می گیرد بهره برداری مناسب تری صورت بگیرد.
ایشان عواقب عدم ارتباط مناسب میان نسلها را تفاوت در سطح رضایت مندی از تلاشها دانستند و از جمله راه حل های این مساله را نظرسنجیهای عمومی برشمردند و به عنوان نخستین اقدام در این راستا فرم نظرسنجی عمومی شماره یک را میان باشندگان پخش کردند.
سرور مهندس شهرام یزدی با اشاره به اینکه از سوی شورایعالی رهبری حزب زمینه برای فعالیت های پژوهش جوانان کاملا فراهم است جوانان را به کوشندگی بیشتر فراخواندند.
در ادامه سرور مهندس زارع با یادی از درگذشتگان سال پان ایرانیستی گذشته از جمله سرور دکتر ابراهیم میرانی، سرور کلانتر و بانوی تازه درگذشته آتوسا طبیب پروفسور ذوالفقاری، جانباز سرافراز دفاع مقدس را به جایگاه سخرانی دعوت کردند.
پروفسور ذوالفقاری نیز با افتخار جانبازی در راه ایران، سروده ای را با این مطلع پیکش کردند:
در روز مصاف مرد بودن شرط است



سرور آصف به عنوان مسؤول تشکیلات خوزستان سخنران بعدی مراسم بودند و تأکید کردند که تلاش در راه احقاق همه حقوق ملت ایران تنها از راه وفاداری به سوگند حزبی، پایبندی به اصول تشکیلاتی و انسجام حزبی میسر می شود.
همچنین نشریه « اندیشه» نشریه تشکیلات خوزستان را معرفی نمودند.


ایشان ضمن ابراز خرسندی از بازسازی، پاکسازی و استواری حزب بر پایه مفاهیم پان ایرانیسم فداکاری ها و ایثارهای فراتر از حد تصور سرور بانو صفارپور را ستودند.
پس از ایشان سرور رحیمی، عضو شورایعالی رهبری و مسؤول تشکیلات آذربایجان در جایگاه حاضر شدند و اعلام کردند که بخاطر پافشاری بی حد سروران آذربایجان و به نمایندگی از آنها در پایگاه سیاوش حاضر شده اند تا پیام شادباش و همچنین اعلام وفاداری آنها را به حزب و شورایعالی رهبری و دبیرکل شایسته بانو صفارپور ابلاغ نمایند.



مسؤول پایگاه ارس در ارومیه و عضو شورایعالی رهبری حزب آیین پان ایرانیسم را بدور از پیمان شکنی و حق ناشناسی دانستند و آنها که پیمان می شکنند و سنگ بر روی مرشدان و پیشکسوتان خود می زنند سودی نبرده و نخواهند برد و از اینکه با تیشه های کندشان به ریشه حزب زدند پشیمان خواهند شد.




در پایان این جشن سالانه، سرور مهندس ساسان بهمن آبادی از آخرین تابوی نقاشی خود با نام « نژادگان» رونمایی کردند و نمادها و نشانه های بکار رفته در اثر را برای باشندگان توضیح دادند.
نمادها و نشانه هایی که بر پیروزی ها و کامیابی های دوره های ماد، هخامنشی، اشکانی، ساسانی، یعقوب لیث، صفوی و نادرشاه دلالت داشت و تجلی ایزد بهرام پیروزگر را در آسمان میهن برای دوره تازه ای از کامیابی های ملی نوید می داد.



این جشن پرشکوه از ساعت 6 بعدازظهر رسمیت یافت و تا 9 شب ادامه پیدا کرد، بعد از اذان مغرب با پذیرایی از باشندگان همراه بود و در پایان مراسم نیز گفتگوهای دوستانه و عکس های یادگاری تا ساعتی ادامه داشت که در این میان علاقه وافر جوانان برای گرفتن عکسهای یادگاری با پیشکسوتان قابل توجه بود.